Ob zaključku bralnega izziva Žarkolov vas vabimo na literarni večer s slovensko pisateljico, nominiranko za Cankarjevo nagrado in finalistko za nagrado kresnik Mirano Likar. Pogovor z njo bo vodila Nina Gostiša. Dogodek se bo odvijal na ploščadi pred Knjižnico Logatec, v primeru slabega vremena pa v Prešernovi dvorani Narodnega doma Logatec.

Ponedeljek, 14. junij, ob 18.00

Vse, ki so zaključili bralni izziv Žarkolov bomo obdarili z donacijami Založbe Beletrina in Založbe Miš. Obema donatorjema se zahvaljujemo za podporo projekta.

Avtor pisateljičine fotografije: Matic Bajželj.

*Dogodek bo potekal po vseh veljavnih odlokih oz. navodilih NIJZ. Za dogodek velja pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani), a ne za otroke do 18. leta starosti.Razlaga PCT pogoja:
Javne kulturne prireditve se lahko udeležijo le končni uporabniki, ki imajo:1. dokazilo o negativnem rezultatu PCR ali hitrega testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
2. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazujejo, da je preteklo od prejema:
‒ drugega odmerka cepiva proizvajalca Pfizer najmanj 7 dni, Moderne najmanj 14 dni,
‒ prvega odmerka cepiva proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni,
‒ odmerka cepiva Janssen najmanj 14 dni,
3. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali
4. potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev.To ne velja za končne uporabnike, ki še niso dopolnili 18 let in so skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki udeleženi na javni kulturni prireditvi.

(Skupno 188 obiskov, današnjih obiskov 1)