Podrobnosti dogodka


Na tokratni Veščilnici se bo predstavil Cragem, in sicer v sredo, 1. 2. 2023, v njihovih prostorih na Tržaški 18 v Logatcu, kjer boste imeli možnost brezplačno preizkusiti masaže na teh Ceragem »čarobnih posteljah«
Ker je število udeležencev omejeno, sprejemamo prijave na prireditve@knjiznicalogatec.si.

In kaj Ceragem masažna terapija pravzaprav je? Kakšne so njene koristi?
CERAGEM Master V3 avtomatska toplotno masažna postelja je prvi masažer na svetu, ki izmeri dolžino hrbtenice, njeno obliko in pritisk na posteljo. S personalizirano masažo, ki jo lahko zato nudi, lajša zdravstvene težave, dovaja kisik v kri in izboljša cirkulacijo, s tem pridobita tudi koža in dihalni sistem, izboljša se imunski sistem, lajša delovanje prebavil, ravna hrbtenico, izboljša gibljivost sklepov, sprošča zakrčenost in posledično dovaja več energije.
In komu je namenjena masaža z Master V3 in V4?
Vsem, ki iščejo pomoč za lajšanje bolečin in zdravstvenih težav še na drugačen način in vsem tistim, ki si prizadevajo živeti boljše in bolj zdravo življenje.
Pri 12 boleznih so učinki Master V3 in V4 masaže tudi klinično preizkušeni, to je: pri visokem krvnem pritisku, sladkorni bolezni, vnetju prostate, nespečnosti, kroničnem zaprtju, vnetju tkiva ob ramenskem sklepu, kronični mišični utrujenosti, medeničnem vnetju, degenerativni napetosti ledvenih kolčnih mišic, osteoartrozi vratne hrbtenice, ledveni kili (lumbalni herniji) in kroničnem gastritisu. Masaža z Master V3in V4, ki regenerira in obnavlja celice, pa pomaga tudi pri težavah s prekomerno težo ali zgubo apetita, povišanim holesterolom, zamaščenimi jetri, inkontinenco, koncentracijo, stresom in mnogimi drugimi.
100 % naravna terapija v sodobnem medicinskem aparatu. 15 programov. Dolgi IR žarki. Kiropraktika. Akupresura. Moksa. Glasba. Alpha stanje.

Težko je iti skozi življenje, ne da bi se srečali s stresom in drugimi slabimi vplivi v svetu okoli nas,
za zdravje in dobro počutje moramo poskrbeti sami!
In še nekaj o nas: Hiša dobrega počutja v Logatcu, vodimo preko Zavoda z ljubeznijo, ki je namenjen ljudem z težko ozdravljivimi boleznimi. Vsa sredstva, ki jih pridobimo z masažami namenimo za raznovrstne delavnice bolnikom.
Več o njih pa izveste na njihovi spletni strani: https://ceragem-slo.si/

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)